Dokumentarkiv

På denna sida finns blandade blanketter och dokument.

Försäkringsbrev

Brf Pomona har ett kollektivt upphandlat bostadsrättstillägg för alla medlemmar vilket betyder att du inte behöver ha detta tillägg i din egen hemförsäkring. Nuvarande försäkringsbolag kan du som medlem kontakta för att få gällande försäkringsbrev. Bolaget hittar du under fliken felanmälan.

Andrahandsuthyrning

Det är inte tillåtet att hyra ut din lägenhet i andra hand utan styrelsens medgivande. För detta ska angiven blankett användas.

Rengöring i lägenhet

I dessa dokument får du instruktioner för hur du rengör vattenlås samt frånluftsdon i din lägenhet.

PDF-fil, 306.35 kB
PDF-fil, 197.81 kB

Undvik vattenskador

För att undvika risk för vattenskador rekommenderar föreningens fastighetsförvaltare följande:

1. Kontrollera att ni kan stänga av vattentillförseln till kök och badrum om det skulle behövas. Vredena kan bli tröga och behöver "motioneras" ibland. Använd bara handkraft, inte verktyg eller smörjmedel. Ring fastighetsförvaltaren om ni inte kan rubba dem själva. I badrummet sitter vredena uppe vid taket, i köket under diskbänken.

2. Stäng av vattentillförseln till disk- och tvättmaskinerna efter varje användning, eftersom de annars är utsatta för vattentryck. Vredet till diskmaskinen sitter nere på kökskranen, i badrummet sittet vredet på väggen bakom/bredvid tvättmaskinen. OBS! kom ihåg att sätta på vattnet innan ni använder maskinerna igen!!

Passersystem - beställning av brickor

Medlemmarna kan beställa nya brickor genom att skicka den blanketten till styrelsen@brfpomona.se.

Arkivet
  • Inga inlägg finns
Besöksräknare

212 947 besökare sedan 2014-01-24