Brf Pomona | 769601-8808
15 mar 2018

Information från styrelsen mars 2018

Av Anette Berggren | 2018-03-15 18:11

Till medlemmar i Brf Pomona

Info mars 2018

Renovering tvättstugor

Äntligen är det dags att påbörja renoveringen av våra tvättstugor. Just nu är det tvättstugorna på Signe Tillischgatan 4 och Anders Lundströms gata 12 som får sin uppgradering. Dock inte samtidigt. Detta innebär att vi kommer ha två fungerande tvättstugor igång under hela renoveringstiden med minst två maskiner/tvättstuga. Tidplanen är som följer:

Signe Tillischgatan 4
Vecka 12; Ej bokningsbar fr.o.m måndag 19/3. Om tvättid är bokad under denna period ber vi er ändra detta. Anders Lundströms gata 10 och 12 är under perioden i bruk.
Målning av väggar och snickerier samt uppfräschning av golv.
Nya maskiner installeras.
Vecka 13 (prel) Åter i drift.

Anders Lundströms gata 12
Vecka 13; Ej bokningsbar (separat info kommer om exakt tid).  Om tvättid är bokad under denna period ber vi er ändra detta. Anders Lundströms gata 10 och Signe Tillischgatan 4 är under perioden i bruk.
Målning av väggar och snickerier samt uppfräschning av golv.
Nya maskiner installeras.
Vecka 14 (prel) Åter i drift.

Nordstaden ny teknisk förvaltare

Vi hälsar Nordstaden välkomna som vår tekniska förvaltare. Överlämning från Cemi har genomförts utan problem och Nordstaden är nu igång med ronderingar, felanmälningar etc.

Årsmöte 2018

Påminnelse om att boka onsdag 25/4 för föreningens årsmöte. I år hålls mötet på The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20. Separat kallelse kommer. Om du/ni önskar förtäring (smörgås och kaffe/te) behöver vi din/er beställning senast 18/3. Skicka mail till styrelsen@brfpomona.se

Bankomaten försvinner

Bankomaten som finns i portalen vid Gustav III:s Boulevard 41 är uppsagd av leverantören. Den nedmonteras 3/4. Till att börja med sätts en metallplatta upp på väggen varefter ytan kommer att återställas.

 

Styrelsen i Brf Pomona