Brf Pomona | 769601-8808
26 okt 2017

Information från styrelsen oktober 2017

Av Anette Berggren | 2017-10-26 00:00

Till medlemmar i Brf Pomona

Info efter styrelsens möte i oktober 2017.
 

Förändring i soprum på Frögatan
För en tid sedan (april 2017) föreslog styrelsen en förändring i soprummen på Frögatan.  Vi ansåg att detta var nödvändigt då det ena soprummet ständigt blir överfullt och vår leverantör, med hänsyn till deras arbetsmiljö, inte alltid kan utföra sitt uppdrag.
Då vi inte fått några synpunkter på det förslag som lämnades har vi för avsikt att genomföra denna förändring. Omflyttningen kommer att genomföras kring månadsskiftet okt/nov 2017 och meddelas även på digitala tavlor samt på dörrarna till soprummen.

Sammanfattningsvis kommer fördelningen av fraktioner efter omflyttning att vara enligt följande:
Soprummet närmast rondellen
- 2 färgat glas
- 2 ofärgat glas
- 1 kompost
- 1 tidningar
- 2 kartong

Soprummet vid garageinfarten
- 4 hushållssopor
- 1 kartong
- 1 tidningar
- 1 kompost

Container
Dags att rensa i skrymslen och vrår. Varför? Jo, helgen vecka 44 (10-12/11) finns en container uppställd i portalen vid Anders Lundströms gata. Containern är endast till för Brf Pomonas boende så hjälp gärna till att vara vaksam.

Laddplatser i garaget
Tack vare en miljömedveten boende finns i vårt garage sedan en tid tillbaka några laddplatser. Vi trevar oss fram och lär vartefter och vi känner att det är viktigt att hänga med i utvecklingen. Är du nyfiken? Hör av dig till styrelsen på styrelsen@brfpomona.se

Tvättstugor
Tvättstugan som stängdes på prov för att se om vi verkligen behöver tre (3) st är öppen igen. Även om vi kunnat se hur övriga tvättstugor var bokade under denna tid blir det inte en rättvis bild då vi vet att den avstängda tvättstugan ändå använts.
Vi fortsätter dock arbetet med översyn av våra tvättstugor då maskinparken är till åren kommen och behöver bytas ut. Återkommer!

 

Det var nog allt för denna gång.

 

Styrelsen i Brf Pomona