Brf Pomona | 769601-8808
23 nov 2017

Information från styrelsen november 2017

Av Anette Berggren | 2017-11-23 10:19

Till medlemmar i Brf Pomona

Soprum på Frögatan
Utfallet av den förändring som genomfördes i soprummen på Frögatan blev inte riktigt som det var tänkt. Vi har återställt ordningen till som det var tidigare och jobbar vidare på en annan lösning.

Tvättstugor
Maskinerna på Anders Lundströms gata 12 och Signe Tillischgatan 4 är åter i drift.
På Anders Lundströms gata 10 får vi vänta ett tag till på att ena maskinen lagas. Den andra maskinen är helt utsliten och kommer inte lagas.

Vi jobbar just nu med att ta in offerter från olika leverantörer så vi kan få våra tvättstugor i bra skick igen.  Håll ut!

Container
Den container vi hade i föreningen blev verkligen välfylld vilket är jättebra. Dock blev det lite smolk i bägaren då både elektronik och kylskåp slängdes vilket är miljöfarligt avfall. För det betalar vi en extra kostnad på 4.375 kr. Det vi i styrelsen får ta till oss är att vara väldigt tydlig med information om vad som får slängas i containern.

Brandvarnare
När vi nu kommit in i den mörkare årstiden tänds också en hel del ljus. Kom ihåg att kolla så brandvarnaren fungerar. Den är en livräddare! Kanske behöver den ett nytt batteri?

Inbrottsvåg
Vi har fått info om en inbrottsvåg som drabbat våra grannföreningar. Tänk på att vara uppmärksam på vem som rör sig i huset. Släpp ALDRIG in någon du inte känner dig säker på, varken via porttelefon eller i entrén.

Avgiftsfri månad
Vi har en gynnsam ekonomi och styrelsen har därför tagit beslut att januari 2018 blir en avgiftsfri månad. Alltså avgiften som betalas i december 2017. Observera att el- och garageavgifter skall betalas.
 

Styrelsen i Brf Pomona