Brf Pomona | 769601-8808
20 sep 2016

Medlemsinformation 20/9

Av Adam Annell | 2016-09-20 21:54

Kära medlemmar,

Här följer lite information från styrelsen i ett antal frågor som dykt upp den senaste tiden och som styrelsen vill uppmärksamma medlemmarna på:

Ordningsstörningar och inbrott
På förekommen anledning vill styrelsen påpeka att det är absolut förbjudet att köra moped på innergården. Det är många barn och vuxna i rörelse och det händer lätt en olycka. Dessutom är ljudet störande och innergården kan ta skada.

Vi har haft en medlem som utsatts för stöldförsök av sin motorcykel i garaget. Troligtvis har någon smugit in i garaget genom garageporten. Vi ber alla medlemmar med access till garaget att vara vaksamma då man kör in och ut ur garaget så inga obehöriga får tillträde.

Passersystems-projektet går framåt
Idag har koden från våra portar stängts ned och det nya bokningssystemet (via displayerna i entreerna) satts igång. Nu går det bara att komma in i portarna med nyckel, brickor och genom uppringning via porttelefon-systemet. Det sista steget i projektet kommer vara att låscylindrarna ersätts så att nycklarna slutar fungera. Styrelsen arbetar också för att vi ska kunna börja använda paket-facken i de nya brevlådorna så att paket kan levereras dit direkt av våra postleverantörer.

Styrelsen uppmanar alla som har frågor om projektet att först läsa styrelsens frågor&svar på hemsidan (under fliken Projekt). Har man ytterligare frågor är man välkommen att maila styrelsen.

Nya fjärrkontroller och extra taggar (för de som beställt detta) har delats ut vid två tillfällen. De som missade dessa två tillfällen kommer få sina taggar respektive nya fjärrkontroller utdelade i brevlådorna inom kort.

För er som har garageplats finns, utöver fjärrkontrollerna, också möjligheten att öppna stora garageporten med hjälp av bricka och en kod. För att få ut koden kan man maila styrelsen.

Enkät till medlemmarna
Styrelsen jobbar på några möjliga förbättringsalternativ till användningen av cykelrummen. För att få en idé runt cykelanvändandet i föreningen, samt några andra frågor, så kommer styrelsen snart att skicka ut en enkel enkät per mail som medlemmarna gärna får svara på.

mvh
Styrelsen i Brf Pomona