Brf Pomona | 769601-8808
8 jun 2015

LED-belysning, tvättstugor och garageinfart

Av John Severinson | 2015-06-08 22:01

Hej kära medlem,

Här kommer en blandad uppdatering från styrelsen i föreningen.

LED-belysningsprojektet
Efter beslut om att gå vidare med installation av LED-belysning kommer nu installationen genomföras successivt med start 8 juni. I denna etapp, som sträcker sig fram till slutet av augusti, installeras strömsnål LED-belysning i alla trapphus, i källaren och i alla hissar. Under installationen av dessa kommer vissa av de befintliga lamporna i trapphusen att märkas temporärt. Vi vill be dig att inte röra denna märkning. 

Ordning i tvättstugor
En fråga uppkom på årsstämman gällande städning i tvättstugor och styrelsen tog på sig att kontrollera detta. Detta har vi nu gjort och upplever att städningen är avsevärt bättre än vad den varit på länge, vilket vi hoppas kan fortsätta. Om du har synpunkter på renhållningen i en enskild tvättstuga så kontakta gärna styrelsen så tillser vi att det blir städat.

Tydligare uppmärkning av garageinfart
Ytterligare en fråga från årsstämman rörde tydligare uppmärkning av garageinfarten för att undvika att bilar parkerar i vägen. Detta kan tyvärr inte föreningen göra själva då gatan ägs och sköts av Solna Stad. Föreningen har tidigare varit i kontakt med kommunen utan framgång. Engagerade medlemmar får gärna försöka på egen hand, kanske blir ärendet viktigare om fler påpekar det.

Hoppas du får en riktigt härlig sommar!

Styrelsen för Brf Pomona, genom John