Brf Pomona | 769601-8808
16 feb 2014

Årsstämma, nytt försäkringsbolag och NCC-uppdatering

Av John Severinson | 2014-02-16 09:00

Hej kära medlem,

Årsstämma 6 maj
Årsstämman nalkas. Boka in datumet 6 maj i din kalender redan nu. Kallelse kommer att delas ut skriftligen i brevlådorna och närmare inpå mötet kompletteras med årsredovisning och verksamhetsberättelse. Deadline för motioner är 1 april. Passa på att påverka vad föreningen och dess styrelse ska ägna sig åt. 

Nytt försäkringsbolag - Gjensidige
Styrelsen har bytt försäkringsbolag för föreningen till Gjensidige Försäkringar och har därmed kunnat få en mer omfattande försäkring utan ökad kostnad. Precis som tidigare så är det så kallade bostadsrättstillägget kollektivt upphandlat via föreningens försäkring och därmed behöver du inte ha ett sådant tillägg till din hemförsäkring. Kontaktuppgifter till Gjensidige vid skada hittar du på föreningens hemsida under "Felanmälan".

NCC-uppdatering
Reklamationsärendet mot NCC har gått stadigt framåt. Flera delar är nu slutförda, däribland lagning av läckande altanfogar samt skador i fasadputs. Golvet i entrén på Pomonagatan 2 är lagat och ett antal mindre skavanker har korrigerats. Ännu återstår en del arbete och ärendet är inte vid vägs ände än.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen för Brf Pomona